Annuleringsvoorwaarden RVSP

Algemeen

  • Bepaalde diensten of producten van het Risicovechtsportplatform zijn betalend. In dat geval staat de kostprijs vermeld.
  • Zodra je een betalingsopdracht krijgt m.b.t. een dienst of product van het Risicovechtsportplatform, moet de betaling gebeuren binnen de termijn vermeld op de betalingsopdracht (doorgaans 30 dagen).
  • Wanneer je een formulier indient via de website van het Risicovechtsportplatform, dan worden je gegevens enkel voor interne werking en rappportering gebruikt. De gegevens worden niet voor commerciĆ«le doeleinden gebruikt.

Annuleringsvoorwaarden

  • Schrijf je in voor een organisatie van het Risicovechtsportplatform en je kan niet aanwezig zijn, dan kan je dit tot 10 dagen voor de organisatie schriftelijk laten weten aan info@rvsp.be. Je hoeft dan geen deelnamebedrag meer te betalen of indien je de betaling al overmaakte, wordt het volledige bedrag teruggestort.
  • Schrijf je in voor een organisatie van het Risicovechtsportplatform en je laat minder dan 10 dagen voor de organisatie of helemaal niet schriftelijk weten aan info@rvsp.be dat je niet aanwezig kan zijn, dan betaal je 100% van het deelnamebedrag of wordt 0% van het evenuteel betaalde deelnamebedrag teruggestort. Dit omdat het Risicovechtsportplatform reeds de nodige kosten maakte.