Inschrijving online vorming "Risicovechtsportevenementen" 20/10/2022

Voor wie? Risicovechtsportondersteuners van lokale overheden

Wanneer? Donderdag 20 oktober van 9u tot 12u

Waar? Online via Microsoft Teams

Wat? Tijdens deze vorming leer je tips en tricks bij het omgaan met evenementen die georganiseerd worden in jouw gemeente of stad. Naast een verduidelijking van de door het platform ontwikkelde tools, laten we onder meer ook twee sprekers aan het woord over de rol van de federatie en de lokale overheid bij de aanvraag, opvolging en evaluatie van (risico)vechtsportevenementen.   

Inschrijven kan tot en met donderdag 13 oktober.

Privacy
Als Risicovechtsportplatform vzw respecteren we uw privacy en bewaren we uw contactgegevens en publiceren we uw foto’s enkel wanneer u hiermee instemt. Via een eenvoudig verzoek via mail naar info@rvsp.be kan u deze toestemmingen te allen tijde intrekken.
Verklaart u er zich mee akkoord dat het Risicovechtsportplatform uw persoonsgegevens (naam, voornaam, organisatie en contactgegevens) bewaard met als doel om interessante informatie over de thematiek van de activiteit alsook voor informatie over toekomstige activiteiten aan u te communiceren?
Tijdens de activiteit worden foto’s genomen. Geeft u toestemming om uw foto te nemen en te publiceren in/op verslaggeving op digitale (website, sociale media) of gedrukte media van het Risicovechtsportplatform voor de algemene berichtgeving omtrent de activiteiten, om de representatie van de organisatie te promoten en om de activiteiten bij een breder publiek bekend te maken?