Inschrijvingsformulier toelatingsproef instructeur risicovechtsporten 2023

De toelatingsproef zal op 5 februari 2023 doorgaan in Dworp (Sporthal "De Sportschuur", Kerkstraat 13, 1653 Dworp (Beersel)).

 

Deelnamevoorwaarden voor de toelatingsproef:

  • De kandidaat toont aan de hand van een gradendiploma aan in het bezit te zijn van een 1ste Dan (zwarte gordel) of een gelijkwaardige graad in de vechtsportdiscipline waarvoor wel een gradenaanduiding bestaat.
  • De kandidaat toont aan over minstens 7 jaar ervaring te beschikken in de vechtsportdiscipline waarvoor geen gradenaanduiding bestaat.
  • Aan de deelname aan de toelatingsproef is een inschrijvingsbedrag van 20,- euro verbonden dat vooraf overgeschreven dient te worden. Je krijgt de nodige gegevens voor de overschrijving na inzending van het formulier.

Bekijk ook zeker de inhoud van de toelatingsproef zodat je goed voorbereid aan de start staat. Wie slaagt in de toelatingsproef mag deelnemen aan de eerste specifieke module. Slagen in deze module geeft dan weer toelating om deel te nemen aan de specifieke modules die daarop volgen. Slaag je (nog) niet in de toelatingsproef, dan kan je de algemene modules al wel volgen indien gewenst (daarvoor neem je dan meteen contact op met de Vlaamse Trainersschool).

 

Praktische afspraken toelatingsproef en annuleringsvoorwaarden:

  • Nadat je bent ingeschreven, zal het exacte tijdstip waarop je aanwezig moet zijn op 5 februari 2023 minstens één week op voorhand aan je worden gemeld. Bekijk ook zeker de inhoud van de toelatingsproef zodat je goed voorbereid aan de start staat.
  • Bij annulering t.e.m. 28/01/23 wordt het inschrijvingsbedrag volledig terugbetaald.
  • Bij no show of laattijdige annulering (na 28/01/23) wordt het inschrijvingsbedrag volledig gefactureerd.
  • Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen via trainer@rvsp.be.

Indien je niet over een diploma initiator Risicovechtsporten beschikt, kan je niet deelnemen. Je hoeft deze vragenlijst dan niet verder in te vullen. Schrijf dan eerst in voor de initiatoropleiding.
Gegevens
Sporttechnisch niveau
*Op basis hiervan zullen we je adviseren aan welke sporttechnische modules je dient deel te nemen (Instructeur RVS - contactsporten, Instructeur RVS - grondvormen, Instructeur RVS - zelfverdediging). Op deze sporttak/discipline moet je je ook baseren tijdens de toelatingsproef en dien je dus ook aan de deelnamevoorwaarden te voldoen.
Ervaring als trainer
Om deel te nemen aan de opleidingen instructeur Risicovechtsporten moet je minstens 2 jaar actief zijn als trainer na het behalen van je initiatordiploma.
Andere
Annulatie
Zie praktische afspraken toelatingsproef en annuleringsvoorwaarden in de verduidelijkende tekst bovenaan dit inschrijvingsformulier.
Privacy
Als Risicovechtsportplatform vzw respecteren we uw privacy en bewaren we uw contactgegevens en publiceren we uw foto’s enkel wanneer u hiermee instemt. Via een eenvoudig verzoek via mail naar info@rvsp.be kan u deze toestemmingen te allen tijde intrekken.
Verklaart u er zich mee akkoord dat het Risicovechtsportplatform uw persoonsgegevens (naam, voornaam, organisatie en contactgegevens) bewaard met als doel om interessante informatie over de thematiek van de activiteit alsook voor informatie over toekomstige activiteiten aan u te communiceren?
Tijdens de activiteit worden foto’s genomen. Geeft u toestemming om uw foto te nemen en te publiceren in/op verslaggeving op digitale (website, sociale media) of gedrukte media van het Risicovechtsportplatform voor de algemene berichtgeving omtrent de activiteiten, om de representatie van de organisatie te promoten en om de activiteiten bij een breder publiek bekend te maken?