Webinar geef je vechtsportclub een (digitale) boost

WAT

In alle vechtsportclubs moet er voldoende tijd besteed worden aan structureel omgaan met marketing & communicatie. Vaak zijn niet de juiste skills aanwezig bij de clubverantwoordelijken, trainers of vrijwilligers.
Toch zijn de voordelen veel groter dan je in eerste instantie zou denken: je boost je ledenaantal, naambekendheid in de regio wordt vergroot, het geeft een professionele indruk van je club, ...
 
In deze webinar leer je concreet hoe je een structuur aanbrengt in je marketing- & communicatiebeleid. We gaan samen aan de slag met de verschillende kanalen om touchpoints met jouw potentiële leden te maximaliseren. Met handige tips & tricks kan je stapsgewijs marketingacties gaan boosten en wat er nodig is om je club (digitaal) op de kaart te zetten.
 
We overlopen waarop je moet letten en hoe je valkuilen vermijdt. Je krijgt ook voldoende tijd om al je vragen te stellen.
 
Bekijk de flyer.
 

WIE

De sessie is gericht naar alle personen die geïnteresseerd zijn of betrokken zijn bij het marketing- en communicatiebeleid van zijn/haar vechtsportclub. Het maximum aantaal deelnemers is 50.
Docent Jeffrey Excelmans is zelf vechtsporter (taekwondo) en een grespecteerd marketeer. 
 

WANNEER

8 april 2021 van 20u00 tot 21u00
 

WAAR

Online
Enkele dagen voor aanvang ontvang je digitaal een link om deel te nemen aan de webinar.
 

INSCHRIJVEN

Inschrijven doe je hier.
Inschrijving kan tot en met 5 april 2021.