"Maatschappelijk raak slaan via vechtsport", het vervolg is er!

01 okt 2021

Internationale gasten van over de hele wereld inspireren en geven inzicht rond het gebruik van vechtsport als middel.

 

“Maatschappelijk raak slaan via vechtsport” is het vervolg van de vele positieve reacties op "Fighting Stances", een voorstelling die eerder dit jaar het maatschappelijk potentieel van (harde) vechtsport in beeld bracht. Eind juni gingen we van start met dit vervolg en begin november breien we verder aan het programma van Maatschappelijk raak slaan! 

 

In samenwerking met het Brussels Martial Arts Living Lab, van de Vrije Universiteit Brussel, brengen we op 1 en 8 november de twee volgende interactieve webinars, waarbij de meerwaarde van vechtsport opnieuw vanuit verschillende invalshoeken wordt belicht. Per webinar komen verschillende internationale gasten hun expertise over en ervaring met dit onderwerp delen; we worden vergezeld van experts uit Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië en Canada! We willen met deze webinars een breed publiek bereiken;  iedereen geïnteresseerd in vechtsport (clubs, trainers, beoefenaars, sympathisanten, enz.) en het gebruik van vechtsport (of sport in het algemeen) als middel om extra-sportieve doeleinden na te streven is welkom! De voertaal zal Engels zijn, maar vragen kunnen zeker in het Nederlands gesteld worden.

 

Hieronder vind je het vervolgprogramma terug. Klik door op elke sessie voor meer concrete informatie en de bijhorende inschrijvingslink!

Inschrijven is nodig, om de sessie live te kunnen volgen, of toegang te krijgen tot de opname nadien.

 

Programma (vervolg)

Martial Arts 4 Social Change: Changemakers around the globe

​Hoe worden vechtsporten overheen de wereld ingezet om naast het sportieve, ook extra-sportieve doelstellingen na te streven? 

  maandag 1 november 2021, 19u30 - 21u00 (online)

 

Monitoring & Evaluation of Martial Arts 4 Social Change 

Hoe kan de impact van praktijken of programma's die het maatschappelijk potentieel van vechtsport als middel benutten geëvalueerd worden?

 maandag 8 november 2021, 19u30 - 21u00 (online)