Save the date! Het vervolg van Maatschappelijk raak slaan

18 aug 2021

Twee bijkomende webinars geven je dit najaar nog meer inzicht en inspiratie

 

“Fighting Stances”. Met deze titel brachten de VUB, het Risicovechtsportplatform Vlaanderen en de Koninklijke Vlaamse Schouwburg het maatschappelijk potentieel van (harde) vechtsport in beeld tijdens de weKONEKT week. Een 200-tal personen stapten op 30 maart mee in de virtuele ring. Heb je de voorstelling gemist? Dan kan je deze hier bekijken.

“Maatschappelijk raak slaan via vechtsport: Inspirerende praktijken” is het vervolg van de vele positieve reacties op de voorstelling. We gingen hiermee eind juni van start en zetten dit programma dit najaar verder! In samenwerking met het Brussels Martial Arts Living Lab, van de Vrije Universiteit Brussel, brengen we begin november de twee volgende interactieve webinars, waarbij de meerwaarde van vechtsport opnieuw vanuit verschillende invalshoeken wordt belicht. Deze webinars hebben tot doel een breed publiek te bereiken, en te inspireren; ze staan dus open voor clubs, trainers, en iedereen geïnteresseerd in vechtsport en het gebruik ervan als middel.

Bekijk het vervolg van het programma hieronder; klik door op elke sessie voor meer concrete informatie en de bijhorende inschrijvingslink!

 

Programma (vervolg)

Martial Arts 4 Social Change: Changemakers around the globe

 maandag 1 november 2021, 19u30 - 21u00 (online). 

 

Monitoring & evaluation of Martial Arts 4 Social Change 

 maandag 8 november 2021, 19u30 - 21u00 (online)