Schrijf in voor de Dag van de Trainer 2018

13 sep 2018

Schrijf nu in voor de Dag van de trainer 2018! Samen met de Vlaamse Trainersschool (VTS) willen we zoveel mogelijk trainers zo goed mogelijk opleiden. Op 15 december wordt de Topsporthal Vlaanderen in Gent opnieuw omgetoverd tot een gigantisch congrescentrum met een zeer gevarieerd aanbod aan sportoverschrijdende en sportspecifieke thema's.

Sessies die op het programma staan zijn "Contactsporten en traumatisch hersenletsel" (door Prof. dr. Patrick Cras, lid van de medische commissie RVS), "Gewichtsbeheersing en aftrainen: wat zijn de gevaren" alsook "Voeding in vechtsporten" (door Amelie Rosseneu). Heb je dus de VTS+ bijscholingen over voeding gemist, dan is dit nog een unieke kans om de beide sessies op één dag te volgen. Of je kan één van al die andere interessante workshops volgen. Het loont de moeite om het programma grondig te bekijken. 

Al de informatie vind je hier. De Dag van de Trainer is een aanrader voor elke vechtsporttrainer. Inschrijven doe je ook via de website van de Vlaamse Trainersschool.