Stel je nog tot 10 februari kandidaat als nieuwe RVSP-medewerker

17 jan 2022

Ben je geïnteresseerd om je in te zetten voor (risico)vechtsporten in Vlaanderen? Het RVSP zoekt naar versterking voor de komende 2 jaar. 

Wie zijn wij?

Het Risicovechtsportplatform Vlaanderen vzw is een aanspreek- en communicatiepunt, kennis- en expertisecentrum en service- en ondersteuningspunt van de risicovechtsporten in Vlaanderen. Het platform streeft naar een transparante, gestructureerde en kwaliteitsvolle vechtsportbeoefening die ervoor moet zorgen dat elke vechtsporter in zijn/haar sportomgeving (vereniging, federatie, …) kan vechtsporten op een kwaliteitsvolle, gezonde en ethisch verantwoorde manier. Om dit te bereiken werken we samen met verschillende stakeholders.

Het team van het RVSP bestaat uit twee medewerkers, Els Dom en Fran Vanderstukken.

Wat houdt de functie in?      

Je biedt algemene ondersteuning aan het Risicovechtsportplatform. Dit omvat zowel inhoudelijke als uitvoerende taken. Je verdiept je hoofdzakelijk in onze werking ten aanzien van de lokale overheden (aanspreekpunt voor gemeenten en steden, kennisverzameling, kennisontwikkeling, onderhouden van het netwerk…), maar biedt ook waar nodig ondersteuning bij andere inhoudelijke thema’s. Het communicatie aspect neem je ook voor je rekening; je beheert onze social media en nieuwsbrieven, en trekt de hervorming van onze website. 

Hoe voer je de functie uit?

  • Je bent een flexibele en enthousiaste collega
  • Je bent een teamspeler en communiceert op eigen initiatief en in directe lijn met de medewerkers
  • Je bent zelfstandig in je werk en hebt oog voor detail
  • Ervaring met vechtsporten is geen must

Wat bieden we je?

  • Tewerkstelling 50% (minstens bachelor) 
  • Aanstelling voor 2 jaar: start zo snel mogelijk tot en met eind december 2023  
  • Verloning volgens PC 329.01

Ben je geïnteresseerd?

  • Stuur dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 10 februari 2022 jouw CV + motivatie naar els@rvsp.be 
  • Wij nemen nadien contact met je op
  • Sollicitatiegesprekken plannen we in de tweede helft van februari. Op voorhand krijg je via mail een opdracht toegestuurd die je tijdens het gesprek verduidelijkt

In de huidige omstandigheden (COVID-19) wordt vooral verwacht dat het werk van thuis uit zal gebeuren. In normale omstandigheden verwachten we je minstens 1 dag per week in Gent (Huis van de Sport) of Brussel (VUB).

Voor meer informatie over deze vacature kan je terecht bij Els Dom (els@rvsp.be, +32 495 10 06 84).