Vacature: stel je tot 21 mei kandidaat als nieuwe RVSP-medewerker

07 mei 2021

Al langer geïnteresseerd om je in te zetten voor (risico)vechtsporten in Vlaanderen? Het RVSP zoekt momenteel naar tijdelijke versterking. 

Wie zijn wij?

Het Risicovechtsportplatform Vlaanderen vzw is een aanspreek- en communicatiepunt, kennis- en expertisecentrum en service- en ondersteuningspunt van de risicovechtsporten in Vlaanderen. Het platform streeft naar een transparante, gestructureerde en kwaliteitsvolle vechtsportbeoefening die ervoor moet zorgen dat elke vechtsporter in zijn/haar sportomgeving (vereniging, federatie, …) kan vechtsporten op een kwaliteitsvolle, gezonde en ethisch verantwoorde manier. Om dit te bereiken werken we samen met verschillende stakeholders.

Wat houdt de functie in?      

Je biedt algemene ondersteuning aan het Risicovechtsportplatform. Dit omvat zowel inhoudelijke als uitvoerende taken. Je verdiept je hoofdzakelijk in onze werking ten aanzien van de lokale overheden (aanspreekpunt voor gemeenten en steden, kennisverzameling, kennisontwikkeling, onderhouden van het netwerk…), maar biedt ook waar nodig ondersteuning bij andere inhoudelijke thema’s. Je staat ook paraat om in overleg met de huidige medewerkers administratieve taken op jou te nemen zoals het onderhouden van de databank RVS, website, nieuwsbrieven, sociale media...

Hoe voer je de functie uit?

  • Je bent een flexibele en enthousiaste collega
  • Je bent een teamspeler en communiceert op eigen initiatief en in directe lijn met de medewerkers
  • Je bent zelfstandig in je werk en hebt oog voor detail
  • Ervaring met vechtsporten is geen must

Wat bieden we je?

  • Tewerkstelling 50% (minstens bachelor) met kans op meer tewerkstelling
  • Start zo snel mogelijk tot en met eind december (bepaalde duur) met kans op verlenging
  • Verloning volgens diploma (PC 329.01)

Ben je geïnteresseerd?

  • Stuur dan zo snel mogelijk en uiterlijk voor 21 mei jouw CV + motivatie naar els@rvsp.be.
  • Wij nemen nadien contact met je op.
  • Sollicitatiegesprekken plannen we op 26, 28 of 31 mei. Op voorhand krijg je via mail een opdracht toegestuurd die je tijdens het gesprek verduidelijkt.

In de huidige omstandigheden (COVID-19) wordt vooral verwacht dat het werk van thuis uit zal gebeuren. In normale omstandigheden verwachten we je minstens 1 dag per week in Gent (Huis van de Sport) of Brussel (VUB).  
Voor meer informatie over deze vacature kan je terecht bij Els Dom (els@rvsp.be, +32 495 10 06 84).