Webinar "Verkenning risicovechtsporten"

14 dec 2020

Tijdens de Maand van de Sportparticipatie, een organisatie van ISB, organiseerde het RVSP voor de eerste keer een webinar voor gemeenten. De webinar was voornamelijk gericht naar wie nog niet zo thuis is in de risicovechtsportwereld, maar toch de beste ondersteuning wil bieden aan de clubs in zijn of haar gemeente. De deelnemers maakten kennis met risicovechtsporten en leerden hoe het RVSP aanraadt hiermee om te gaan.

Gezien deze webinar een effectieve manier bleek om een aantal gemeenten in te leiden in de risicovechtsporten, werd besloten om het eerste deel van deze webinar (verkenning risicovechtsporten) opnieuw aan te bieden. Het tweede deel (omgaan met risicovechtsporten) kan georganiseerd worden als webinar op aanvraag.

Op donderdag 14 januari 2021 om 11u organiseren we een nieuwe webinar "Verkenning risicovechtsporten" voor risicovechtsportondersteuners van lokale overheden. Deze webinar is bedoeld om kennis te maken met risicovechtsporten, de risicovechtsportsector en de werking van het Risicovechtsportplatform.

Meer info en inschrijven